Thon Hotel Brønnøysund i sentrum av idylliske Brønnøysund, like ved Hurtigruten og busstasjonen, og bare 2 kilometer fra Brønnøysund Lufthavn. Vi byr på god service og en fantastisk utsikt.

Mat og drikke på hotellet
Restaurant Scrøder Stue er åpen hver dag. Her serverer vi en stor og variert frokostbuffet hver dag, lunsj i ukedagene, i tillegg til à la carte hver ettermiddag og kveld.

Attraksjoner og ting å gjøre ved hotellet
Brønnøysund har mange aktiviteter å by på. Her kan du leie sykkel, fiskebåt eller kajakk og oppleve den flotte naturen på egen hånd eller med guide. I samarbeid med Nordnorsk Kommunikasjon kan vi tilby rib-safari til Torghatten både som konferanseaktivitet og for våre øvrige gjester.

Internett
Gratis trådløst internett er tilgjengelig i hele hotellet.

Konferanse:
Thon Hotel Brønnøysund har 3 konferanse- og møterom med komfortable møbler og godt dagslys. Kapasitet fra 3 personer og opp til 80 personer i klasseromoppsett med to konferanserom slått sammen. I tillegg har vi 2 grupperom for opptil 10 personer. Trådløst internett er tilgjengelig for våre kurs- og konferansegjester.

Du finner en stor parkeringsplass utenfor hotellet.

 

Kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Olle Aulin
Adresse: Sømnaveien 98, 8900 Brønnøysund
Telefon: +47 75 00 89 00
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.thonhotels.no