Thon Hotel Lofoten ligger idyllisk til på havnen i Svolvær, midt i hjertet av Lofoten. Man kan gå tørrskodd fra hurtigruten til hotellet, og det er gangavstand til alle attraksjonene i Svolvær. Hotellet er direkte tilknyttet Lofoten Kulturhus.

Thon Hotel Lofoten har 161 moderne rom og trådløst interthon lofoten rom net i hele hotellet. De aller fleste har en spektakulær utsikt mot Lofotens ekstreme havlandskap. Hotellet har gode parkeringsmuligheter i parkeringshus.

Mat og drikke på Thon Hotel Lofoten
Restaurant Bojer ligger på kaien ved Svolvær torg og legger vekt på lokale, ferske råvarer. Skrei, tørrfisk, fersk fisk fra lokale fiskere, hvalkjøtt, lokale lagrede oster og lofotlam. Det blir utservering i sommerhalvåret.

Kurs og Konferanse på Thon Hotel Lofoten
Konferanseavdelingen har kapasitet opp til 750 personer i den største salen. Sammen med hotellets andre 9 møterom byr dette på fleksible løsninger for kurs og konferanser av ulike typer i Lofoten. Totalt antall for kurs og konferansegjester i Lofoten blir rundt 1100 personer. Våre foajeer over tre etasjer benyttes til pauser, messeutstillinger coctailselskaper, apertiffer, events og rekreasjon. Hotellet kan arrangere banketter og selskaper for opptil 750 personer.


Kontaktinformasjon:
Kontaktperson: Erik Taraldsen
Adresse:Torget, 8300 Svolvær
Telefon:76 04 90 00
Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Web: www.thonhotels.no/lofoten